Preu i Pagament

A continuació us facilitem informació rellevant sobre el procés de pagament a la nostra pàgina web. Li recomanem que llegeixi detingudament aquesta informació abans de realitzar el pagament de la seva compra.

Preu i pagament

Els preus de la pàgina web inclouen IVA, però exclouen les despeses d’enviament, que s’afegiran a l’import total degut.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes pel que fa als que ja li hàgim enviat una confirmació de comanda.

Un cop hagueu seleccionat tots els articles que vol comprar, aquests s’hauran afegit a la seva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament. Per a això, haurà de seguir els passos de el procés de compra, omplint o comprovant la informació que en cada pas se li demana. Així mateix, durant el procés de compra, abans de realitzar el pagament, podrà modificar les dades de la seva comanda. Disposa d’una descripció detallada de l’procés de compra a la Guia de Compra. A més, si és vostè un usuari registrat, disposa d’un detall de totes les comandes realitzades a l’apartat El meu compte.

Podrà utilitzar com a mitjà de pagament les targetes Visa, Mastercard, American Express i Pay Pal. Així mateix, podrà pagar tot o part de l’preu de la seva compra amb una targeta regal o una targeta abonament de PER MI.

L’informem que Mont Arrels S.L. amb domicili social a Barri Cal Sisplau 11, Sant Martí Sarroca (España) inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona y con Número de Identificación Fiscal B-67370726 realitzarà en nom de Mont Arrels S.L. els cobraments i, si escau, reemborsaments relacionats amb els pagaments realitzats a través d’aquesta pàgina web.

Si us plau, tingui en compte que l’opció ‘Canvi de talla’ únicament estarà disponible quan s’utilitzin qualsevol dels següents mitjans de pagament: American Express, Mastercard i Visa.

A l’fer clic a «Autoritzar Pagament» vostè està confirmant que la targeta de crèdit és seva o que és el legítim posseïdor de la targeta regal o de la targeta abonament.

Per minimitzar el risc d’accés no autoritzat, s’han de codificar les dades de la targeta de crèdit. Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb vostè.

Impost sobre el valor afegit i facturació

De conformitat amb el que disposa l’article 68 de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit, el lliurament dels articles s’entendrà localitzada en el territori d’aplicació de l’IVA espanyol si l’adreça de lliurament està en territori espanyol excepte Canàries, Ceuta i Melilla. El tipus d’IVA aplicable serà el legalment vigent en cada moment en funció de l’article concret de què es tracti.

En les comandes amb destinació a Canàries, Ceuta i Melilla, els lliuraments es trobaran exemptes d’IVA per aplicació del que disposa l’article 21 de Llei 37/1992, sense perjudici de l’aplicació dels impostos i aranzels corresponents d’acord amb la normativa vigent en cada un d’aquests territoris. Vostè ens autoritza expressament a emetre la factura en suport electrònic, tot i que podrà indicar-nos en qualsevol moment la seva voluntat de rebre una factura en suport paper, en aquest cas, emetrem i remetrem la factura en aquest format.