Canvis i Devolucions

A continuació us facilitem informació rellevant sobre el procés de canvis i devolucions de la seva compra o compres. Li recomanem que llegeixi detingudament aquesta informació abans de realitzar la seva compra.

Devolucions

Disposes de 30 dies des de la data d’enviament per realitzar una devolució de la teva compra de test.per-mi.com de manera GRATUÏTA.

Aquestes són les opcions per retornar la teva mercaderia:

Desde domicili

Accedeix a la informació de la teva comanda per sol·licitar una devolució.
Si has fet la teva compra com a convidat, podràs accedir a aquesta informació des de l’enllaç de l’email de confirmació.

Enviarem a un transportista a recollir el teu devolució a l’adreça que ens indiquis.

En un punt de recollida

Accedeix a la informació de la teva comanda per sol·licitar una devolució.
Si has fet la teva compra com a convidat, podràs accedir a aquesta informació des de l’enllaç de l’email de confirmació.

T’enviarem una etiqueta perquè puguis portar els articles que vulguis tornar a una oficina de Correus.

Pots trobar més informació sobre la Política de Canvis i devolucions o de el dret de desistiment en les nostres Condicions de compra.

Canvis

Disposes de 30 dies des de la data d’enviament per a realitzar un canvi de la teva compra de test.per-mi.com de manera GRATUÏTA.

Pots canviar la talla o color dels teus articles. Si prefereixes un canvi per una altra peça diferent hauràs de sol·licitar una devolució i fer una nova compra.

Hauràs de sol·licitar el canvi des test.per-mi.com, accedint a la teva comanda i seleccionant l’article que vulguis retornar i la talla per la que t’agradaria canviar-lo. Per a retornar el teu article original, t’oferim les opcions GRATUÏTES que pots consultar a l’apartat DEVOLUCIONS. El termini per a retornar la mercaderia original és de 14 dies des de la sol·licitud de canvi. Si transcorregut el termini no hem rebut els articles originals, es cobrarà l’import dels articles de l’segon enviament en el mètode de pagament original.

L’opció de CANVI ON LINE estarà disponible per a comandes fets com a client registrat i pagats amb: American Express, Mastercard i VISA (algun d’aquests mètodes de pagament podria no ser-hi al teu país / regió).

A més, tingues en compte que …

  • No es podran fer més de dues sol·licituds de canvi simultàniament per la mateixa comanda però podràs incloure fins a un màxim de 5 articles en cada sol·licitud.
  • L’opció de canvi no es mostrarà si l’article comprat ja no està disponible.
  • El canvi en línia no estarà disponible per a compres fetes amb tiquet regal.

Pots trobar més informació sobre la Política de Canvis i devolucions o a el dret de desistiment en les nostres Condicions de compra.

Reemborsament

El reemborsament es realitzarà en la mateixa forma de pagament que hagis utilitzat per la teva compra.

Rebràs la confirmació de la devolució per email una vegada que aquesta hagi estat realitzada.

Si passen més de 14 dies i no tens el reemborsament en el teu compte, si us plau utilitza aquesta confirmació per presentar-la en la teva entitat bancària i que així et puguin ajudar a agilitzar el procés.